موفقیت در ترکی استانبولی چطور ممکن است؟ مشکل بسیاری از خارجی های مقیم ترکیه زبان است، مشکلی که هر بیگانه ای در هر کشوری دارد. یکی از دغدغه ها و مشکلات اصلی کسانی که قصد مهاجرت را دارند، زبان آن کشور میباشد و یکی از عوامل موفقیت شما در مهاجرت، تسلط به زبان کشور مقصد است.
زبان ترکی استانبولی یکی از رایج ترین شاخه های زبان ترکی میباشد، که علاوه بر ترکیه در کشور هایی مانند قبرس شمالی و بلغارستان نیز مورد استفاده قرار میگیرد. جالب است بدانید که زبان ترکی از ۲۹ حرف و طولانی ترین کلمه آن از ۷۰ حرف تشکیل شده است.
برای یادگیری هر زبان جدیدی ابتدا باید از خود بپرسید که هدفتان از یادگیری این زبان و دلیل شما برای این کار چیست.
یادگیری یک زبان جدید علاوه بر پشتکار، به علاقه نیز نیاز دارد. برای یادگیری اصولی یک زبان باید قدم به قدم گام بردارید و این را باید به خوبی بدانید که فراگیری هیچ زبانی آسان نیست و نیاز به تلاش و زحمت کافی دارد.
عوامل موفقیت در ترکی استانبولی
برای یادگیری هر زبانی، نیاز به چند عامل مهم و تاثیر گذار است، که زبان ترکی استانبولی نیز از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه به بررسی این عوامل خواهیم پرداخت.
هدف شما از موفقیت در ترکی استانبولی
مقصد مد نظر برای موفقیت در ترکی استانبولی عبارت است از: درواقع هر فردی در زندگی خودش اهدافی دارد و برای رسیدن به آن ها تمام تلاش خودش را میکند. به گفته افراد موفق در تاریخ یکی از عوامل موفقیت آن ها داشتن هدف و نهایت تلاش برای رسیدن به آن ها بوده است. اهداف میتواند متفاوت باشد. هر کسی با توجه به نیاز خود در برهه های زمانی مختلف اهدافی برای خود تعیین میکند که رسیدن یا نرسیدن به آن به عوامل مختلفی بستگی دارد.
همانطور که در بالاتر ذکر شد، باید دلیل و هدفتان را از موفقیت در ترکی استانبولی مشخص کنید.
آیا برای مکالمات روزمره و یا مهاجرت نیاز دارید؟ آیا بر حسب علاقه شخصی خود به دنبال یادگیری آن هستید؟ یا شاید برای تحصیل به آن نیاز دارید؟
مشخص کردن اهداف در هر کاری به شما کمک میکند تا برای آن فعالیت برنامه ریزی کنید و این امکان را به شما میدهد تا بتوانید زمان انجام آن را کار را به صورت تقریبی حساب کنید.
1_ زبان اصلی و مادری شما
برای هر فردی یادگیری یک زبان جدید دشواری های خاص خودش را دارد اما اگر در این راه علاقه و پشتکار وجود داشته باشد، بدون شک در این امر موفق خواهید شد.
اگر زبان اصلی و مادری شما از نظر ساختاری و دستوری شبیه زبان ترکی استانبولی باشد کار شما بسیار راحت تر خواهد بود و آسان تر آن را فرا خواهید گرفت، اما اگر اینگونه نباشد برای تسلط یافتن بر این زبان به تلاش بیشتری نیاز خواهید داشت.
موسسه شرکت خدمات خارجی آمریکا، تمامی زبان های دنیا را از ۱ تا ۴ بر حسب درجه سختی دسته بندی کرده است که زبان ترکی در دسته سوم قرار گرفته است.
2_شناخت نسبی پیش از شروع فرایند یادگیری
اگر شما قبلا تجربه فراگیری زبان جدیدی به غیر از زبان مادری خود را داشته اید، کار شما به مراتب راحت تر خواهد بود چون که با فرایند یادگیری یک زبان جدید از قبل آشنایی دارید و میتواند به شما در یادگیری یک زبان جدید دیگر بسیار کمک کند. اگر تا کنون به جز زبان مادری هیچ زبان دیگری را فرا نگرفته اید، این کار برای شما کمی دشوار تر و زمان بر تر خواهد بود.
اگر از ساختار کلی و تاریخچه زبان مورد نظرتان برای یادگیری اطلاعاتی داشته باشید قطعا در فرایند یادگیری نتیجه بهتری کسب خواهید کرد.
3_از هیچ فرصتی برای یادگیری زبان ترکی دریغ نکنید
یکی از راه های پیشرفت در یادگیری، استمرار در آن است. در خصوص زبان ترکی نیز این موضوع صدق میکند. اکثر کارشناسان و استادان یکی از مهم ترین راه ها برای یادگیری عمیق و مفهومی یک زبان را قرار گرفتن در محیط مرتبط با آن زبان میدانند. اگر شرایط این کار برای شما مهیا نیست میتوانید به موسیقی گوش دهید یا فیلم های ترکی را تماشا کنید که از راه های دیگر یادگیری زبان ترکی میباشد.
سعی کنید تمامی قسمت های زبان ترکی را به خوبی فرا بگیرید. علاوه بر توانایی مکالمه و درک شنوایی، باید بر روی گرامر زبان ترکی استانبولی نیز مسلط باشید. یکی از تفاوت های عمده زبان ترکی با انگلیسی این است که فعل در آخر جمله قرار میگیرد و ممکن است برای کسانی که به زبان انگلیسی تسلط دارند در ابتدا کمی دچار اشتباه شوند. در زبان ترکی همانند سایر زبان ها، توانایی مکالمه مهم ترین توانایی برای شخص یادگیرنده است.
روش های درست موفقیت در ترکی استانبولی
روش های مختلفی برای یادگیری زبان ترکی وجود دارد که یکی از آن های کلاس ها و موسسه های تخصصی آموزش زبان ترکی میباشد.
توجه: توصیه میکنیم کلاس های آنلاین زبان ترکی استانبولی زبان نگار را ببینید.
از مزیت های این روش میتوان به آموزش اصولی آن اشاره کرد و در پایان دوره ها که طبق استاندارد های مورد نیاز به شما زبان ترکی آموزش داده خواهد شد، مدرکی به عنوان دیپلم به شما داده میشود که امتیاز مثبتی برای اپلای شما خواهد بود. از نکات منفی این روش میتوان به هزینه های بالا این کلاس ها، اتلاف وقت و رفت های و آمد های غیر ضروری اشاره کرد.
یادگیری زبان ترکی به صورت تنهایی یکی دیگر از روش های موجود است. در این خصوص کتاب های خود آموز زیادی منتشر شده است که زبان آموز میتواند با استفاده از آن ها سطح معلومات خود را افزایش دهد. بزرگترین ضعف این روش نبودن شخص دومی برای تمرین است.
چرا باید زبان ترکی استانبولی را یاد بگیریم؟
زبان ترکی استانبولی از آن دسته زبان هایی است که نیازمند به تلاش بیشتری دارد و شاید زبان آموز مدت زمان بیشتری را برای یادگیری آن صرف کند. یکی از مزایای یادگیری زبان ترکی این است که به شما کمک مییکند با فرهنگ و تاریخ این کشور بیشتر آشنا شوید. ترکیه دارای تاریخ و فرهنگ های گوناگونی است. آشنا بودن به این موضوعات به شما برای داشتن اقامت بهتری در این کشور کمک میکند.
در کشور ترکیه شما برای انجام امور روزانه خود، کار های اداری، مراجعه به دکتر و یا حتی رفتن به سوپر مارکت به دانستن زبان ترکی نیاز دارید. هرچه میزان تسلط شما به این زبان بیشتر باشید پیشرفت شما سریعتر و بیشتر خواهد بود. امروزه در هر کشور دنیا دانستن زبان آن کشور از نیاز های اولیه و ضروری برای اقامت در آن کشور میباشد.
ترکیه یکی از کشور هایی است که هر ساله تعداد زیادی از افراد برای مسافرت آن جا را انتخاب میکنند. ترکیه دارای جاذبه های گردشگری بسیار زیادی است. بافت سنتی و مدرن شهر ترکیب خوبی را ایجاد کرده است که میتواند برای گردشگردان بسیار جذاب باشد. دانستن زبان آن کشور به شما کمک میکند تا با مردم محلی ارتباط برقرار کنید و تجربه بهتری را برای شما در مسافرتتان رقم میزند.
سخن آخر در رابطه با موفقیت در ترکی استانبولی
در ابتدا ممکن است که یادگیری زبان ترکی از نظر شما دشوار باشد اما با قوی کردن پایه خود میتوانید این فرایند را آسان تر کنید. برای یادگیری هرچیزی لازم است که زمان و وقت کافی برای آن داشته باشید و با تمرین و تکرار مداوم این امر سریعتر پیش خواهد رفت. این چنین میتوانید موفقیت درترکی استانبولی را کسب کنید.