کاربرد زبان ترکی
با زبان نگار همراه باشید تا تمامی نکات مورد نیاز با کاربرد زبان ترکی را برای شما توضیح دهیم. زبان ترکی استانبولی از زیر شاخه های زبان ترکی است که اکنون 88میلیون استفاده کننده در دنیا دارد. این زبان از مورد استفاده ترین شاخه های زبان ترکی است. زبان ترکی از زبان های مورد استفاده در منطقه بالکان است. در این دنیا یادگیری زبان دوم یک دست آورد مهم است.
تاریخ زبان ترکی استانبولی
این زبان که زبان اصلی امپراطوری عثمانی بود با کشور گشایی های دولت عثمانی در منطقه پراکنده شد و جای زبان های بومی که قبلا مورد استفاده بودند را گرفت. از مهم ترین زبان ها که جای خود را به این زبان داد می توان به زبان یونانی اشاره کرد.
تمامی اصلاحاتی که ما اکنون در زبان ترکی شاهد آن ها هستیم به دست آتاتورک { اولین رئیس جمهور ترکیه } اتفاق افتاد. او الفبای عربی که زمان عثمانی استفاده می شد را با الفبای لاتین جایگزین کرد و کلمات زیادی که عربی و یا فارسی بودند را از زبان دور انداخت. سالانه شمار زیادی از افراد ترک به اروپای مرکزی از قبیل آلمان مهاجرت می کنند که این موضوع خود باعث شده که این زبان به آنجا نیز نفوذ کند.
زبان ترکی استانبولی عضوی از خانواده زبان ترکی است. از دیگر عضو های این خانواده می توان به زبان ترکی آذری در شمال ایران و جمهوری آذربایجان و … اشاره کنیم. دسته بندی این زبان بسیار کار دشواریست.
ترکی استانبولی زبان بومی ترکهای آناتولی است.
زبان ترکی استامبولی شباهت زیادی به زبان ترکی آذری دارد و اگر کسی که در حال یادگیری این زبان است اگر به یکی از این زبان ها مسلط باشد، به راحتی می تواند آن یکی زبان را یاد بگیرد.
کاربرد زبان ترکی در دنیا
کشور های زیادی در اروپا از این زبان استفاده می کنند که این کشور ها شامل قبرس، کوزوو، آلبانی، مقدونیه و … هسشتند که زبان ترکی را زبان دوم خود می دانند.
مهاجرت ترک ها به گوشه و کنار دنیا، پراکندگی این زبان را افزایش داده است و دسته بندی را سخت کرده است. مهاجرت از دلایل اصلی انتقال زبان ترکی استانبولی به اروپا است.
این زبان رسما از سمت یونسکو به عنوان سومین زبان زنده دنیا شناخته شده است و در دبیرستان های اروپا و آمریکا تدریس می شود. برای افرادی که در اروپا زندگی می کنند یادگیری زبان ترکی استانبولی بسیار اهمیت دارد زیرا افراد بسیاری از ترکیه به اروپا برای کار، تحصیل، شرایط بهتر اجتماعی و سیاسی و … مهاجرت کرده اند.
از دیگر فواید این زبان تحصیل در دانشگاه کشور هایی چون گرجستان، رومانی، مقدونیه و … است.
یادگیری زبانی جز زبان مادری برای انسان نیاز است، چرا که انسان موجودی اجتماعی است که در طول زندگی خود نیاز به ارتباطات دارد و یادگیری زبانی دیگر برای انسان خالی از لطف نیست.
مهاجران ترک زبان که به نقاط مختلف دنیا رفتند در 30 کشور دیگر نیز گویش می کنند. این زبان سخن وران زیادی در برخی کشور های دنیا از قبیل ایالات متحده آمریکا، آلمان، هلند و … دارد.
ترکیه کشوری است که کار در آن به راحتی یافت می شود. از کاربرد های این زبان می توان به استفاده مستقیم از آن در ترکیه اشاره کرد.
کاربرد زبان ترکی در ایران
ایرانیان علاقه بسیاری به فرهنگ و زبان ترکی دارند. مهم ترین دلیل این موضوع ترک زبان بودن قشری از جامعه در کشور ایران، سادگی یادگیری زبان ترکی استانبولی، اخذ اقامت ساده تر و کم هزینه تر ترکیه نسبت به سایر کشورهای مهاجرپذیر، مسافرت کم هزینه تر به ترکیه، تعداد بی شمار مهاجران ترکیه و مواردی از این قبیل داشته باشد. برای ایرانیان ترکیه کشور خوبی است چون مردمان دو کشور تقریبا حرف یکدیگر را می فهمند و می توانند در دنیای ارتباطات با یک دیگر ارتباط برقرار کنند.
زبان ترکی بعد از زبان عربی، از کامل ترین زبان های دنیاست. نظر صرف افعال متفاوت، لغات و اصطلاحات بسیار غنی بوده و زبان رسمی کشور ترکیه است. به دلیل وجود برخی کلنات مشترک در ترکی آذری و استانبولی فراگیری این زبان برای ایرانیان بسیار آسان است.
یکی از خوبی های این زبان این است که شما را منحصر به فرد تر از دور و اطرافیانتان می کند. یادگیری این زبان چون خواهان زیادی ندارد یک مهارت خاص است.
یادگیری این زبان برای افراد مسلط به زبان فرانسوی یا عربی راحت تر است. این دو زبان کلماتی دارند که تلفظی مشترک با زبان ترکی استانبولی را دارد.
از دیگر کاربرد های زبان ترکی می توان به سرمایه گذاری چه در ترکیه و چه در کشور های ترک زبان اشاره کرد.یادگیری این زبان علاوه بر موضوع تجارت به تحصیل نیز ربط دارد چون ترک ها انگلیسی را خوب متوجه نمی شوند و بیشتر از زبان خود برای گفت و گو استفاده می کنند. تحصیل در دانشگاه های ترکیه بسیار مقرون به صرفه است و یادگیری زبان آن مملکت این کار را برای شما آسان تر از قبل می کند.
پیشنهاد می کنیم آموزش آنلاین ترکی استانبولی را از دست ندهید.